2018. február 23., Alfréd, Mirtill - Online: 36 fő - Összes: 729855 fő
Nyitó oldal
Rólunk
Cégadatbázis
Keresés
Áraink
Regisztráció
Fontos hivatalok
Titánlapok weblinktár
Önkormányzatok
Adó 1%
Hírlevélre jelentkezés
Iratkozzon fel Ön is hírlevél küldő rendszerünkbe! Értesüljön először a legfrissebb hírekről!
Név
E-mail cím
Hirdetések
EUB utasbiztosítás
Mantra Magyarországi Buddhista Közösség
Hírek
2016. augusztus 24. szerda, 15:45
A legtöbben 26 és 45 éves koruk között kötnek életbiztosítást
Önnek lesz nyugdíja?

Nyugdíjbiztosítás kötése:tanácsadóinknál kattintson ide : Tanácsadót kérek!

A legtöbben 26 és 45 éves koruk között kötnek életbiztosítást


Az életbiztosítással rendelkező magyarok többsége már 26 és 45 éves kora között megkötötte biztosítását  derült ki a 4Life Direct Kft. kutatásából.
A felmérés alapján a válaszadók 45 százaléka rendelkezik életbiztosítással, közülük a legtöbben 26 és 45 éves koruk között kötötték meg az életbiztosítást. Okként 36 százalékuk egy pénzügyi tanácsadóval történő megismerkedést jelölt meg, 27 százalékuk egyéb okokból döntött a biztosítás megkötése mellett: például hogy gondoskodjon a családtagjairól, de gyakori a házasság, az ingatlanvásárlás, gyermek és unoka születése, valamint a munka, a befektetési és nyugdíjtakarékossági célú életbiztosítás megkötése is. Az életbiztosítással rendelkező válaszadók többsége, - 45 százaléka - Budapesten él.A megkérdezettek 12 százaléka nyilatkozott úgy, hogy rendelkezett életbiztosítással, de már nincs neki. Ezek a válaszadók legtöbben (48%) 26 és 35 éves koruk között kötöttek életbiztosítást. 32 százalékuk azért döntött a biztosítás megszüntetése mellett, mert túl drágának találta azt, a válaszadók több mint fele viszont egyéb okokból, például mert lejárt a biztosításuk, lakásvásárlási vagy egyéb takarékossági célból.
A válaszadók 43 százaléka nem rendelkezik életbiztosítással, közülük legtöbben (32%) azt jelölték meg oknak, hogy túl drágának találják általában a biztosításokat. Az ilyen biztosítással nem rendelkező válaszadók 13 százaléka úgy gondolja, nincs szüksége életbiztosításra. Érdekesség, hogy az életbiztosítással eleve nem rendelkező válaszadók több mint fele budapesti lakos, míg 22%-uk községekben él.
A pénzügyi szolgáltatásokat kínáló nemzetközi vállalat megbízásából a Trend International Kft. piackutató cég 2016 júniusában végzett felmérést az 50 és 70 év közötti, átlagos vagy annál magasabb jövedelmű lakosság körében. forrás:biztositasiszemle.hu
Nyugdíjbiztosítás kötése:tanácsadóinknál kattintson ide : Tanácsadót kérek!

Google keresés
E-mail belépő
freemail
Gmail
CitroMail
Indamail
[freemail]
Felhasználónév
Jelszó
Mantra Magyarországi Buddhista Közösség
Opten Cégtár Light
Az összes, Magyarországon bejegyzett, jelenleg működő és törölt társas vállalkozás hivatalos forrásból származó cégadata.
Aktuális valuta árfolyam
Magyar Nemzeti Bank
1 EUR - 312,99000 HUF
1 CHF - 272,19000 HUF
1 USD - 254,28000 HUF
1 GBP - 355,20000 HUF
1 RUB - 4,51000 HUF
1 CNY - 40,13000 HUF
Időjárás
Hőtérkép
Hirdetések
Hirdetések
Mantra Magyarországi Buddhista Közösség
Hirdetések
Nyitó oldal | Rólunk | Cégadatbázis | Keresés | Regisztráció | Áraink | Jogi és Adatvédelmi nyilatkozat | Tárhely szolgáltató